Facebookissakin piilee uhkia ja vaaroja, kuten muissakin sosiaalisissa medioissa. 

Ensinnäkin, se on erittäin erittäin addiktoiva ja houkutteleva sivusto, johon kuka vaan voi lisätä melkeinpä ihan mitä vain tietoa tai kuvia. Yksityisyydestä ei juurikaan voi puhua ja sivustolla on useasti haittaohjelmia tai huijauksia, jonka myötä koneelle voi saada mitä kummallisemman viruksen tai pöpön.  Kuka vaan voi tarkastella tietojasi, joten ei sinne omiin tietoihin ihan välttämättä kannata laittaa puhelinnumeroa tai kotisosoitettaan ainakaan. 

The Sun- lehden tekemän tutkimuksen mukaan Facebook on osallisena yhä useamman avioliiton kariutumiseen.Brittiläisen asianajotoimiston mukaan viidesosassa viime vuonna tulleista avioerohakemuksista viitattiin Facebookiin. Hullua, sanon minä. 

Uusin Facebook- huijaus on dislike- nappula, jonka mukana koneelle saa haittaohjelman. Kinkkiseksi tämän huijauksen tekee se, että "ei tykkää"- nappula olisi varmasti monen mieleen ja moni haluaisi sen vaihdoehdoksi "tykkää"- nappulan seuraksi. 

Online- elämän tulisi täydentää offline-elämää. Se ei kuitenaan mielestäni saisi mennä offline-elämän edelle. Netissä tsättäilemisen lisäksi on äärimmäisen tärkeää tavata ystäviään myös kasvotusten.